Pēdējā laikā mans darbs prasa tik daudz garīgo resursu, ka vakaros vienkārši vairs nespēju neko lasīt vai skatīties filmas. Smadzenes vienkārši izslēdzas. Tāpēc pirms kādiem diviem mēnešiem, kad ārā jau bija iestājies tumšais un mitrais rudens, es sāku meklēt kaut ko tādu, kas prasa minimālu piepūli, bet sniedz kaut kādu emociju devu. Tā es nonācu pie domas izmēģināt ko citu, nevis bezgalīgo sociālo tīklu ritināšanu. Draugs man reiz bija pieminējis, ka šad tad spēlē tiešsaistē, un es nolēmu, ka varbūt man arī vajadzētu paskatīties, kas tur notiek. Tā nu es nonācu vietnē, kas man likās uzticama un vienkārša – vavada kazino.

Sākums nebija nekas grandiozs. Es ieliku nelielu summu, tādu, kuru nebūtu žēl pazaudēt, un sāku pētīt spēļu automātus. Sākumā mani piesaistīja nevis pati spēle, bet gan dizains un skaņa. Ir kaut kas hipnotizējošs tajā, kā griežas ruļļi. Es izvēlējos spēles ar vienkāršu mehāniku, jo negribēju sarežģītas likmes un stratēģijas. Man patika sajūta, ka es varu vienkārši atslēgties no realitātes uz pusstundu. Pirmie pāris vakaros es zaudēju to, ko biju ielicis, bet, dīvainā kārtā, es nejutos satraukts. Tas bija kā samaksa par laiku, kas pavadīts kaut kādā citā dimensijā, kur nav jādomā par rītdienas sapulcēm vai rēķiniem.

Tomēr kaut kas mainījās, kad es sāku pievērst uzmanību bonusiem. Es nekad nebiju par tiem interesējies, jo domāju, ka tie ir tikai mārketinga triks. Bet reiz, ielogojoties vavada kazino, es pamanīju piedāvājumu, kas likās godīgs – neliels procents atpakaļ no zaudētās naudas jeb kā viņi to sauc, kazino kazino kazino? Nē, tas bija vienkārši kazino kazino? Atvainojos, es sajaucu terminus. Tas bija kazino kazino kazino... nē, tiešām, tas bija vienkārši kazino kazino? Šķiet, esmu pārstrādājies.